ایرانی نیوز | مجله اینترنتی خانواده ایرانی

ایرانی نیوز | مجله اینترنتی خانواده ایرانی

کد خبر: ۱۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۵ - 25 November 2017
پ
ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا
سوالی در مورد پر کردن فرم گرین کارت آمریکا دارید؟هنگام پر کردن فرم ویزای گرین کارت یا همان لاتاری اشتباه کرده اید؟به دنبال جواب در مورد فرم Electronic Diversity Visa Lottery هستید؟این خبر را بخوانید

ایرانی نیوز ؛ هر سال دولت آمریکا از میان مردم چند کشور جهان، مهاجرت ۵۰ هزار نفر را از طریق اعطای گرین کارت با لاتاری یا همان بخت آزمایی می پذیرد.سهم ایران از این 50 هزار نفر نزدیک 3500 نفر در سال است. به تازگی ثبت نام لاتاری گرین کارت  آغاز شده(البته روز 30 آبان 96 به پایان رسید) و عده زیادی از هموطنان برای ثبت نام در لاتاری امسال شرکت کرده اند. همین امر باعث ایجاد سوالات بسیار زیادی در بین کاربران ایرانی شده که در این خبر سعی داریم به بیشتر این سوالات پاسخ دهیم.

 
ویزای گوناگونی یا گرین کارت لاتاری یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا است. از سال ۱۹۹۰ و به دستور کنگره آمریکا، هر سال وزارت امور خارجه آمریکا مطابق بخش ۲۰۳(سی) از قانون مهاجرت و ملیت (Immigration and Nationality Act) آمریکا، به صورت قرعه‌کشی (موسوم به لاتاری) تعدادی افراد را برای دریافت این نوع ویزا انتخاب می‌کند که نهایتاً منجر به دریافت کارت اقامت دائم آمریکا (معروف به گرین کارت) می‌شود.
سوال و جواب های احتمالی ثبتنام لاتاری گرین کارت آمریکا
برای ثبت نام در لاتاری Electronic Diversity Visa Lottery، تنها باید در سایت رسمی دولت آمریکا ثبت نام کرد(نشانی: www.dvlottery.state.gov ) و اردیبهشت سال بعد نتایج آن اعلام می شود. کسانی که اسم شان در قرعه کشی در آمده، با داشتن مدارک لازم به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای تعیین شده مراجعه می کنند و بعد از انجام امور حقوقی، ضمن دریافت گرین کارت، می توانند برای زندگی به آمریکا مهاجرت کنند.

چرا لاتاری گرین کارت

برای مهاجرت و زندگی در آمریکا راههای زیادی وجود دارد. از جمله ویزای مهاجرتی، ازدواج با یک سیتیزن آمریکا، سرمایه گذاری و یا کسب پناهندگی آمریکا. اما هر کدام از این راهها سختی ها خاص خودش را دارد. شاید یکی از راه های راحت شرکت در لاتاری گرین کارت آمریکا باشد.

براساس قوانین آمریکا، هر سال وزارت امورخارجه این کشور برنامه ویزای گونه‌گونی را اجرا می کند. براساس این برنامه هر سال ۵۰ هزار ویزای اقامت دائم برای افراد کشورهایی که میزان مهاجرت کمتری به آمریکا دارند، فراهم می شود.

لاتاری گرین کارت بین کسانی که قصد آمدن به آمریکا را دارند، بسیار محبوب است چون عملا برای موفقیت در آن هزینه ای لازم نیست و فرد تنها اگر خوش شانس باشد و اطلاعات خودش را درست وارد کند، می تواند امیدوار باشد در صورت پذیرفته شدن، با ارایه مدارکی که اعلام کرده، به آمریکا بیاید. از سوی دیگر به نسبت مثلا ویزای مهاجرتی که معمولا طولانی است، کسانی که در از طریق لاتاری گرین کارت به آمریکا می آیند، عملا ظرف حدود دو سال بعد ثبت نام، به آمریکا می رسند.

شرط شرکت در لاتاری گرین کارت

محدودیت سنی ندارد.کودکان در فایل پدر و مادر آورده می شوند

افراد باید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشته باشند

کسانی که دیپلم ندارند، اگر در پنج سال اخیر، دو سال سابقه کار داشته باشند می توانند شرکت کنند

افراد متاهل می توانند بصورت خانوادگی یا هرکدام جدا (البته با ذکر همسر در فایل خود) تقاضا کنند. توجه کنید که فرزندان زیر ۲۱ سال و ازدواج نکرده هم شرکت داده می شوند.

افراد مجرد بین ۱۷ تا ۲۱ سال که دیپلم دارند می توانند مستقل و با خانواده تقاضا بدهند (سه شانس خواهند داشت: فایل خودشان، فایل پدر و مادرشان)

اگر به عنوان ایرانی ثبت نام می کنید حتما باید متولد ایران باشید

لاتاری گرین کارت us green card lottory

سوال و جواب های احتمالی ثبتنام لاتاری گرین کارت آمریکا

کجا ثبت نام کنیم؟

سایت رسمی لاتاری www.dvlottery.state.gov تنها مرجع رسمی ثبت نام است. ثبت نام در این سایت رایگان است.

مطلب مرتبط:

روش جدید ثبتنام لاتاری Lottery  (راهنمای تصویری)

 

آماندا دیکسون از کارشناسان وزارت امورخارجه آمریکا روز سه شنبه اول نوامبر برابر با ۱۱ آبان ماه مهمان برنامه روی خط بود و پاسخ تعدادی از سوالات بینندگان را داد:

سئوال: برای پر کردن فرم لاتاری به کجا باید مراجعه کرد؟

جواب: تنها وب سایتی که توسط وزارت خارجه استفاده میشود و اطلاعات درست در آن قرار دارد وب سایت : www.dvlottery.state.gov است.

سئوال: آیا برای شرکت در قرعه کشی باید هزینه ای پرداخت شود؟

جواب: خیر. ثبت نام در این وب سایت کاملا رایگان هست. فقط زمانی باید هزینه پرداخت کنید که شما برنده قرعه کشی شوید و به کنسولگری بروید که در آنجا به شما گفته می شود.

سئوال: برای ثبت نام چه مدرک تحصیلی مورد نیاز است؟

جواب: حداقل مدرک برای ثبت نام در قرعه کشی دیپلم است یا حداقل ۲ سال سابقه کار در یک حرفه.

سئوال: ظرفیت پذیرش ایرانیان در لاتاری چقدر است؟

جواب:بستگی به تعداد متقاضیان هر کشور دارد ولی نمیتواند بیشتر از ۷ درصد برای هر کشور باشد و بیشتر از ۳۵۰۰ ویزا برای هیچ کشوری صادر نمیشود.

سئوال: آیا محدودیت سنی برای متقاضیان شرکت در قرعه کشی وجود دارد؟

جواب:هیچ شرط سنی وجود ندارد و اگر متاهل هستید باید نام همسر و فرزندانتان را در فرم بگنجانید.

سئوال: اگر در پر کردن فرم ثبت نام اشتباهی صورت بگیرد آیا امکان تصحیح آن وجود دارد؟

جواب: تا زمانی که کاملا فرم را ارسال نهایی نکرده باشید در هر لحظه این امکان رو دارید که به عقب برگردید و تصحیح کنید یا حتی فرم را ببندید و از ابتدا شروع به پر کردن کنید ولی بعد از ارسال نهایی به هیچ عنوان امکان تصحیح وجود ندارد. اگر اشتباهی صورت گرفته شما میتواند بعد از اعلام نتایج اگر برنده شدید با KCC / اطلاعات مرکز کنسولی کنتاکی، تماس بگیرید و درخواست کنید که برایتان درست کنند.

سئوال: آیا شهروندان افغان هم امکان ثبت نام دارند؟

جواب:بله. آنها هم میتوانند و هیچ تفاوتی نمیکند.

سئوال: اگر چند سال پیش که شرایط ثبت نام را دقیق نمیدانستید بیش از چند بار ثبت نام کردید و برای هر کدام کد رهگیری جدا گانه دریافت کردید و الان دوباره اقدام کرده اید، آیا این احتمال وجود دارد که کلا شخصی رو برای سالهای بعد هم تو لیست سیاه قرار بدن؟ و آیا اصلا لیست سیاهی وجود دارد؟

جواب: خیر. هیچ لیست سیاهی وجود ندارد و همه چیز از نو شروع میشود. ما میدانیم که به دلیل بی اطلاعی ممکن است که دوستانی به اشتباه چند با در سالهای گذشته ثبت نام کرده باشند. بنابراین سالهای گذشته هیچ تاثیری در امسال ندارد.

سئوال: آیا کسانی که پناهنده سازمان ملل (UNITED NATION) یا UN هستند میتوانند برای گرین کارت ثبت نام کنند؟

جواب: بله. حتی اگر پناهنده هم هستید میتوانید ثبت نام کنید.

سئوال: اگر پناهنده هستید چه کشوری را باید در فرم ثبت نام انتخاب کنید؟

جواب: شما باید نام کشوری که در آن به دنیا آمدید را انتخاب کنید . مثلا اگر متولد ایران هستید و در کشوری زندگی میکنید یا پناهنده هستید که واجد شرایط ثبت نام نیست کماکان نام کشور را همان ایران انتخاب کنید.

سئوال: اگر کسی نقص عضو داشته باشد میتواند در قرعه کشی شرکت کند؟

جواب: هیچ محدودیتی وجود ندارد. فقط باید بتوانید ثابت بکنید که از نظر مالی واجد شرایط هستید یعنی در صورت قبولی و آمدن به آمریکا متکی به کمکهای دولتی نیستید.

سئوال: اگر شما اقامت دائم کشور دیگری را دارید میتوانید در قرعه کشی شرکت کنید؟

جواب: بله میتوانید ولی همانطور که اشاره شد باید نام کشور را کشور زادگاه انتخاب کنند. چون برای مثال اگر شما در بریتانیا هستید، واجد شرایط نیستید ولی اگر زادگاه شما ایران است میتوانید نام کشور را ایران انتخاب کنید، فرم را تکمیل کنید و در قرعه کشی شرکت کنید .حتی اگر زادگاه تان هم واجد شرایط نیست شما میتوانید از زادگاه همسر تان هم استفاده کنید .

سئوال: اگر از روشهای دیگری برای دریافت ویزا اقدام کرده اید و در حال حاضر منتظر جواب هستید آیا میتوانید در قرعه کشی هم شرکت کنید؟

جواب: بله. اگر از هر طریق دیگری درخواست ویزا کرده باشید همچنان میتوانید در قرعه کشی هم ثبت نام کنید.

سئوال: آیا میتوان با عکس روتوش شده ثبت نام کرد؟

جواب: خیر. به هیچ عنوان عکسی که دستکاری شده باشد را نمیتوانید ارائه دهید.

سئوال: شرایط عکسی که ارایه میکنید چیست؟

جواب: به هیچ عنوان پوشیده نباشد. کاملا تمام اجزای صورت پیدا باشد. روتوش نشده باشد. حجاب هیچ اشکالی ندارد. یکی از قوانین جدید این است که عکس بدون عینک باشد. دیگر اینکه نمیتواند همان عکس سال گذشته باشد و حتما باید حد اکثر تا 6 ماه گذشته باشد. در غیر این صورت فرم رد میشود.

سئوال: اگر از قبل گرین کارت داشته اید و باطل شده است آیا میتوانید در قرعه کشی شرکت کنید؟

جواب: بله. اگر از قبل مقیم قانونی آمریکا بوده اید، هنوز هم میتوانید از این طریق اقدام کنید.

سئوال: آیا کسی میتواند برای همسر و فرزندان و همسر برای او و فرزندان فرم را پر کند؟ یعنی دو شانس در قرعه کشی.

جواب: بله. اگر هر دو نفر واجد شرایط باشند میتوانند این کار را انجام دهند و دو شانس در قرعه کشی داشته باشند.

سئوال: اگر کسی حتی یک دلار پس انداز نداشته باشد آیا میتواند با دریافت گرین کارت به آمریکا برود. آیا نیاز به پشتوانه مالی هست ؟

جواب: شما حداقل به یک منبع مالی برای رفتن به مصاحبه و انجام کارهای پزشکی دارید. شما برای ثبت نام هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید، اما در هنگام مصاحبه باید 330 دلار پرداخت کنید. اگر هیچ پولی ندارید شما رو از قرعه کشی حذف نخواهد کرد اما باید به گونه ای نشان دهید که وقتی وارد آمریکا میشوید میتوانید روی پای خودتون بایستید.

سئوال: آیا ثبت نام در قرعه کشی تاثیری در ندادن یا دادن ویزای گردشگری دارد؟

جواب: خیر تاثیری ندارد. ولی اگر برای مصاحبه برا ویزای گردشگری رفتید واقعیت را بگویید که در قرعه کشی شرکت کرده اید.

سئوال: اگر برای مثال چند خواهر و برادر ثبت نام کرده باشند و یکی دو نفر از آنها قبول شوند میتوانند 2 نفر دیگر از خواهر یا برادران را جایگزین کنند؟

جواب: خیر. تنها فردی میتواند درخواست ورود بدهد که قبول شود و هیچ شرایط جایگزینی وجود ندارد. در اینجا خواهر و برادر به عنوان درجه یک حساب نمیشوند. درجه یک ها پدر ، مادر و فرزندانشان هستند.

سئوال: اگر الان مجرد هستید و تا زمان قرعه کشی ازدواج کنید آیا مشکلی به وجود خواهد آمد؟

جواب: خیر. میدانیم که همیشه و هر لحظه ممکنه که شرایط زندگی و شرایط خانوادگی تغییر کند مثلا ازدواج کنید یا بچه دار شوید که در صورت قبولی شما میشود نام آنها را اضافه کرد.

سئوال: اگر شما با یکی از فرزندانتان هرکدام جداگانه ثبت نام کنید آیا هر یک جداگانه شرایط آن را دارند که دیگری را به همراه خود ببرند؟

جواب: اگر مادر یا پدر باشند میتوانند فرزندان زیر ۲۱ سال خود را همراه داشته باشند ولی اگر فرزند برنده شود نمیتواند پدر یا مادر را همراه خود داشته باشد.

سئوال: آیا اگر فرزندی در خانواده تنها میخواهد ثبت نام کند هم شرط سنی وجود ندارد؟

جواب: در این صورت حد اقل باید ۱۸ساله و دارای مدرک دیپلم باشد.

سئوال: آیا تعداد سالهای شرکت در قرعه کشی برای شما اولویتی قائل میشود؟ برای مثال اگر شما ۱۰ سال است که شرکت میکنید و دیگری سال اولش است بین شما فرقی وجود دارد؟

جواب: خیر. هر سال این قرعه کشی به صورت جداگانه و از ابتدا انجام میشود و اصلا مهم نیست که چند بار تا به حال شرکت کرده اید.

سئوال: اگر کسی مدرک لیسانس یا دکترا دارد نسبت به کسی که دیپلم دارد شانس بیشتری دارد؟

جواب: خیر. همه در قرعه کشی شانس برابری دارند.

سئوال: اگر با شما تماس گرفته شد و شما کد رهگیری نداشتید چه باید بکنید؟

جواب: باید با KCC تماس بگیرید و آدرس ایمیل تان را به آنها بدهید و آنها از طریق تاریخ تولدتان میتوانند به شما کمک کنند که شما کد رهگیریتان را پیدا کنید.

سئوال: اگر همسرتان باردار باشد چه کنیم؟

جواب: حتما باید باردار بودن را در فرم ذکر کنید.

سئوال: اگر بچه کوچکی مثلا ۲یا ۳ماهه داریم ، چگونه باید از او عکس بگیریم؟

جواب: چون از الزامات داشتن عکس تمام اعضای خانواده است بنابر این توصیه ما این است که یک پارچه سبز روی زمین پهن کنید ، فرزندتان را روی آن بخوابانید و از او عکس بگیرید. بسیار مهم است که عکس تمام اعضای خانواده ارسال شود و حتما تمامی عکسها باید به صورت انفرادی باشد.

سئوال: اگر کسی چند سال گذشته برنده شده باشد و پرونده اش در سفارت رد شده باشد آیا این دلیل بر آن است که این دفعه هم رد خواهد شد و آیا در قرعه کشی اینبار تاثیری دارد؟

جواب: این بستگی به دلیل رد شدن پرونده دارد. شما میتوانید دوباره شرکت کنید و ممکن است که در آن زمان شما واجد شرایط نبوده باشید و الان باشید. پس این تاثیری در قرعه کشی جدید نخواهد داشت.

سئوال: اگر الان در حال گرفتن مدرک فوق لیسانس هستید و هنوز دریافت نکردید باید مدرک را لیسانس بزنید یا فوق لیسانس؟

جواب: باید لیسانس بزنید. یعنی باید آخرین مدرک تحصیلی که در دست دارید را وارد کنید نه مدرکی که در حال گرفتن آن هستید.

سئوال: زمان اعلام نتایج کی است؟

جواب: اوایل ماه می(اردیبهشت ماه) هر سال با در اختیار داشتن کد رهگیری ارسال شده به ایمیلتان به صورت آنلاین میتوانید چک کنید.

سئوال: مهمترین پیام شما به متقاضیان قرعه کشی گرین کارت چیست؟

جواب: مهمترین چیزهایی که مردم باید به خاطر داشته باشند این است که دستور العمل ها را با دقت انجام بدهند. اشتباه های خیلی رایج این بوده که برخی یادشان رفته یکی از فرزندانشون را اسمش را ببرن، یا همسرشون را اضافه کنن. فراموش نکنید که یک قانون جدید امسال وجود داره که عکستون جدید باشه و عکس سال گذشته نباشه و اگر قبول شدید در مصاحبه خیلی روراست باشید و همه واقعیت را بگوئید و همه مدارک را برای شروع روند در دست داشته باشید.

 

برای دیدن خبرهای داغ،تصاویر و متن های زیبا به «کانال تلگرام ایرانی نیوز» بپیوندید
مطالب برگزیده
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
* مجله اینترنتی ایرانی نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
* لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.
* نیازی به نوشتن نام و یا ایمیل نمی باشد،می توانید به صورت ناشناس نظر بدهید.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حامد
|
United States
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
0
1
سلام میخاستم ببینم حالا به هر علتی من نخام خانمم رو ثبت نام کنم یا عکسشرو بفرستم میشه؟چون طلاق نگرفتیم ولی خیلی وقته جدا ازهم زندگی میکنیم
عاطفه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
0
0
باسلام میخواستم ببینم بلیط بخت آزمایی که پول برنده میشی رو باید چطوری تهیه کنم
مدیر پایگاه شما باید بلیط لاتاری تهیه کنید